0%

Kop van Smaragd

Nieuwbouw winkels en appartementen

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over onze bouwplannen aan het Utrechtse Smaragdplein op de plek waar nu de winkels Blokker en Big Bazar zijn gevestigd.

Het bouwplan
Het gebouw (Smaragdplein 249) waarin nu de Blokker en de Big Bazar zijn gevestigd zal worden gesloopt. Op de vrijgekomen plek zal een nieuw gebouw worden gerealiseerd. In het nieuwe gebouw zullen op de eerste en daarboven gelegen verdiepingen circa 80 woningen komen. Op de begane grond komt ruimte voor winkels en een horeca gelegenheid. In de eerste kelderverdieping komt voor een deel een commerciele invulling met daarbij een grote fietsenstalling en berguimtes, in de tweede kelderverdieping komt een parkeervoorziening. De woningen zullen in grootte variëren van circa 40 m2 tot 110 m2, voor de horeca op de begane grond wordt gedacht aan een koffiebar en een lunchgelegenheid.

Toelichting op de plannen
Het plan is hieronder toegelicht door Maarten Terberg van E.V.A. architecten middels een videopresentatie en een presentatieboekje in de vorm van een pdf document. 


 

-- VIDEOPRESENTATIE --

 


 
-- PRESENTATIEBOEKJE --

Presentatie KOP van SMARAGD.PDF

 


 

-- 3D IMPRESSIES --

{page_name}