0%

Mgr. van de Weteringstraat 24

Transformatie garage naar kantoor

De diepe en redelijk donkere ruimte moest plaats gaan bieden aan een kantoorruimte en tevens blijven dienen als garage voor tenminste drie auto’s. Twee totaal verschillende functies in één ruimte gecombineerd. Gescheiden door een glazen wand blijft het gevoelsmatig één ruimte maar is er wel een klimaatscheiding. Middels een nieuwe patio en een groot, volledig te openen, dakvenster is voldoende daglicht voor een aangename werkplek gegarandeerd.

De Aston Martin die een prominente plaats in de garage zou krijgen, heeft voor de architect het uitgangspunt in het project gevormd. Zwarte, deels betegelde, wanden, een gouden glittervloer en zwart stalen kozijnen zijn samen met het complete verlichtingsplan elementen die refereren aan het stoere, mannelijke en tegelijkertijd glamoureuze wat de opdrachtgever past.

Zo is de nieuwe kantoorruimte niet alleen een prettige omgeving om te werken, kunnen de auto’s goed geparkeerd worden op een binnenstedelijke locatie, maar is het bovenal een mooi visitekaartje geworden.

{page_name}